Over ons

Tegel- en Marmerwerken Leon Engels

Tegel- en Marmerwerken Leon Engels is gevestigd in Panningen (Limburg) en is een begrip in Gemeente Peel en Maas en ver daarbuiten. De jarenlange ervaring is een prachtig bewijs van de vakkundigheid en de kwaliteit die Leon Engels rijk is.

U bent bij ons aan het juiste adres voor: wand- en vloertegels, marmer en natuursteen, vensterbanken en dorpels, parket, laminaat en PVC vloeren, advies en verkoop van vloerverwarming, tegelwerken, onderhoudsartikelen voor uw tegels of vloer, tegelzettersgereedschap en verwerkingsmaterialen.

Nieuws

Nieuws, tips en trends van Tegel- en Marmerwerken Leon Engels.

fijne-vakantie[1]

VAKANTIE

| Nieuws | No Comments

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van: Vrijdag 28 juli 12.00 uur t/m 28 augustus 2017! Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

25-jarig jubileum Tegel- en Marmerwerken Leon Engels

25-jarig jubileum Tegel- en Marmerwerken Leon Engels

| Nieuws | No Comments

– 25-jarig jubileum Tegel- en Marmerwerken Leon Engels – Op 1 juli 2017 bestaat Tegel- en Marmerwerken Leon Engels 25 jaar. Dit willen we graag met jullie vieren! Van 4…

tegel-uitverkoop

Groot assortiment restpartijen in onze Tegel Outlet

| Nieuws | No Comments

Nieuw! Groot assortiment restpartijen in onze Tegel Outlet! Klik hier om naar onze Outlettegels webshop te gaan!

wandtegel glans wit 60x30 gerectificeerd

Wandtegels glans wit 60×30

| Aanbieding, Nieuws | No Comments

I.v.m. ons 25-jarig jubileum hebben wij speciaal ingekocht: Wandtegels glans wit 60×30 gerectificeerd voor € 13,50/M2 OP=OP!!

Trotse dedicated dealer van

Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Piet Boon Tiles & Stones by Doouglas & JonesInternationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar tegel collectie: Piet Boon Tiles & Stones by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Designed to last

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels en natuursteen vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter.

Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving. En vanaf oktober 2016, gepresenteerd in een spraakmakend designmeubel, te vinden bij Tegel- en Marmerwerken Leon Engels.

Zes bijzondere series

De tijdloze collectie is opgebouwd uit zes bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, STONES en de HUGE tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

Dit unieke concept in het echt komen bekijken?

Kom langs in onze showroom!

Showroom

Naast onze online aanbiedingen vindt u in onze showroom erg voordelige outletaanbiedingen met producten rechtstreeks vanuit de fabriek. Dat maakt een bezoek aan onze 450 m² grote showroom altijd de moeite waard!